Камагра таблетки за дъвчене

$48.00

Наименование на продукта: Kamagra таблетки за дъвчене
Производител: Производител: Ajanta Pharma
Вещество: Силденафил цитрат
Опаковка: 100 mg (4 таблетки)

Описание

КАК СЕ ПРИЕМА KAMAGRA 100 MG ДЪВЧАЩИ ТАБЛЕТКИ?

За да приемете Камагра 100 mg таблетки за дъвчене, таблетките се добавят към вода, докато се разтворят (като Брока или Аспирин), тези таблетки не трябва да се поглъщат. Необходими са само няколко секунди, за да се разтворят напълно, след което са готови за редовен прием. Тъй като този продукт постъпва в организма в течна форма, той е в състояние да се абсорбира в кръвообращението по-бързо, отколкото обикновените камерни таблетки (в рамките на 20 минути).
Препоръчителната доза е една таблетка на всеки 24 часа. Всяка доза ще даде на пациента желаните резултати за подобряване на еректилната дисфункция за период до 4-6 часа. Вземете една таблетка Камагра таблетки за дъвчене 100 mg и я поставете в пълна чаша вода (студена или със стайна температура). Разбъркайте за няколко секунди и я изпийте, след като се разтвори напълно. Камагра 100 mg таблетки за дъвчене не трябва да се поглъщат, дъвчат или ядат. Винаги се разтварят във вода.

 

НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ НА KAMAGRA 100 MG ТАБЛЕТКИ ЗА ДЪВЧЕНЕ?

Камагра 100 mg таблетки за дъвчене може да прояви подобни нежелани реакции като Камагра орално желе и Камагра таблетки. Те могат да включват гадене, замайване или леко главоболие, наред с други. Тези нежелани странични ефекти обикновено са краткотрайни и изчезват без лекарска намеса.

КАК ДА СЪХРАНЯВАТЕ КАМАГРА 100 MG ТАБЛЕТКИ ЗА ДЪВЧЕНЕ?

Купете kamagra 100 mg таблетки за дъвчене в Израел Таблетките трябва да се съхраняват на сухо и хладно място под 25 градуса по Целзий.

KAMAGRA МНЕНИЯ

Колко често трябва да се приемат камагра 100 mg дъвчащи таблетки;
Камагра 100 mg таблетки за дъвчене 100 mg таблетки трябва да се приемат само когато планирате да правите секс. Тя не трябва да се използва като редовно лекарство. Моля, имайте предвид, че не трябва да приемате повече от една таблетка в рамките на 24 часа.

КАК ДА КУПЯ КАМАГРА 100 MG ДЪВЧАЩИ ТАБЛЕТКИ В ИЗРАЕЛ?

Камагра таблетки за дъвчене 100 mg Бърза доставка – от 1 до 3 работни дни Възможна е доставка до
поръчай супер камагра онлайн Попълнете формуляра за поръчка по-долу, след като го изпратите, ние ще се свържем с Вас по имейл в рамките на няколко часа (често веднага) с данните за плащане. Купете супер камагра в израел тук днес. Можем да изпратим поръчката Ви директно до Вас в запечатана и дискретна опаковка с експресна или стандартна безплатна куриерска пратка.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Камагра таблетки за дъвчене“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.